... Nieuwsbrief - Indextrade-Vantage-System wk 45

Aankomende week gaan we onze nieuwe Sentimentmonitor in gebruik nemen om tegenstellingen (inversies) in de markt te detecteren.
Daar hebben we de voorbije maanden hard aan gewerkt.  Mede dankzij de A.I. (Artificiële Intelligentie) module kunnen we deze informaties nu met regelmaat verwerken in de updates.
Tot nu waren berekeningen vooral gebaseerd op BB’s informatiestromen.  Met deze update wordt het nu mogelijk tevens rekening te houden met wat/hoe kleinere geldstromen in de markt bewegen en dus de in- en uitstappen fijner te bepalen en/of bij te sturen.
Vaak zie je dan contraire bewegingen in de markt ontstaan waar BB’s tuk op zijn, helaas altijd in hun voordeel uitdraait. Dus daar moeten wij ons deel van kunnen mee graaien.

Met de markten op- of rond hun ALL-Time-Highs staan we aan de vooravond van een verwachtte correctie, echter voorlopig steeds nog opgaande Trend.  Zolang deze niet wordt/is doorbroken blijven we voorzichtig met hedge posities tot Short signalen zijn bevestigd.
Dan pas gaan we ons ‘Vantage-systeem’ optimaal kunnen benutten en zijn we vertrokken voor een super rit waarmee we voluit in de markt kunnen gaan, zodat geduld uiteindelijk wordt beloond.

Komende weken duiken we de snelle HFT computerhandel wereld in en gaan op zoek ook daar meer grip op te kunnen krijgen.
In volgende nieuwsbrieven houden we u daarvan op de hoogte en/of kunnen leden meevolgen via ons Tradingroom platform.

Vantage = voorsprong en vooruit kijken!
Dat gaan we met dit systeem bereiken en hebben alle vertrouwen op termijn fantastische resultaten te boeken.

Vriendelijk groet,

www.Indextrade.nl    info@indextrade.nl    Disclaimer.

Abonnee worden: Schrijf-in via deze link