... Indextrade-Vantage-System Aandelen - Teller stijgt naar 140%

Dag Traders,

Met een mooi rendement van +140% tijdens de eerste vijf (5) maanden van dit jaar, doet onze Vantage-aandeel portefeuille het prima!

Dankzij verfijnde algoritmes kunnen we met beperkte aandeel hoeveelheden enorm mooie rendementen behalen.

Dagelijks scannen onze systemen alle markten op zoek naar geschikte aandeel kandidaten om een zo best mogelijk resultaat met toch beperkt risico te behalen.

Ons ‘resultaten-overzicht’ geeft een blik op de posities die wij innemen, evenals winst/verlies verhouding en maximale DrawDown die door inzet van strikte StopLosses zijn beperkt blijven.

Met een aan ‘Martingale’ gekoppeld Money-Management-systeem optimaliseren we het aantal aandelen en posities, d.w.z. dat naarmate het budget groeit of krimpt, ook aantal & posities mee evolueren en dus het rendement exponentieel gaan verhogen.

Nu het tweede kwartaal bedrijfsresultaten teneinde loopt kunnen we opnieuw gaan kijken naar nieuw potentieel op de aandelenmarkt en/of ingeval winstnemingen onze posities te gaan afbouwen of sluiten.

Eén of tweemaal per week versturen we een update per e-mail met eventueel nieuwe aandeelorders en/of aanpassingen, die u desgewenst rustig kunt instellen in afwachting van uitvoering.  Het invoeren en/of aanpassen van orders vraagt slechts een tiental minuten per mailbericht.  Dus hoeft u niet voortdurend voor het scherm te zitten wachten, niets dient overhaast te gebeuren en ook op vakantie kan alles gewoon verder lopen.

Wie vanaf week #02-2020 mee heeft gedaan kijkt nu al terug op een mooi 3490 spaarpotje op basis van 2500 inleg, oftewel +140%.

Geactualiseerde resultaten vindt je hier.

 

Wilt u ook deze signalen ontvangen, abonneren kan via deze link of per retour mail.

Met vriendelijke groet,

www.Indextrade.nl    info@indextrade.nl    Disclaimer.