... Indextrade-Vantage Portfolio

Om het hoofd te kunnen bieden aan een toenemende HFT(*) algoritmisch gestuurde computerhandel op de beurzen, dienen we onze day-trade systemen quasi dagelijks/wekelijks bij te sturen en af te stemmen op de snelle veranderingen en nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.
Daarin zijn we grotendeels geslaagd met het ‘2500 Mini-Portfolio 2018, dat momenteel 691% aan groeipercentage noteert sinds  02-jul-2018.

Echter, het onlangs opgestart ‘500 Mini-Portefeuille’ laat ons voorlopig nog in de kou staan en wordt bemoeilijkt door bovengenoemde HFT handel. Tevens zijn het tegenwoordig veelal tweets, uitspraken, speeches en/of berichten die heftige deining in het koersverloop veroorzaken.
Dit brengt ons bij de bevinding dat, omwille een zeer beperkte inleg, we met het ‘500 Mini-Portefeuille’ enkel tijdens de meer stabielere beurs omstandigheden kunnen/mogen handelen. Dus staan we met dit Portefeuille tijdens geopolitieke en/of turbulente beurs-dagen/weken vaak aan de zijlijn.  We zijn dus op een verkeerd moment daarmee aan de slag gegaan, maar houden het verder in de gaten.
Bovendien bemerken we door het tumult heen al enige tijd enorme koersschommelingen op dag,  week en zelfs maandbasis, zonder enige fundamentele aanwijzingen.

Om daar ons voordeel bij te doen gaan we het ‘Indextrade-Vantage Portfolio’ opstarten !
Vantage staat voor ‘voordeel/voorsprong’.  Hiermee kijken we ‘vooruit’ op Korte- en Middellange Termijn (KT/MT) om Trendvolgende posities te openen/sluiten en zó aan de vervelende ‘korte’ SL cluster jagers te ontsnappen.
Het voordeel dat we met het ‘Indextrade-Vantage Portfolio’ creëren is dat we opnieuw dag-signalen per mail kunnen gaan versturen en slechts sporadisch of bij belangrijke evenementen tijdens de handelsdag moeten interveniëren.
Je hoeft dan ook niet heel de dag voor het scherm te zitten en ontvangt alle in- en uitstappen, wijzigingen e.a. per e-mail, zodat je ruim de tijd hebt de aanpassingen door te voeren.
Alle signalen zijn tevens voorzien van een ruime aanpasbare (niet Trailing) StopLoss en Open TakeProfit, zodat we opteren voor maximale winst.
Omdat we hiermee inspelen op de KT/MT gaan vanzelfsprekend meestal alle signalen mee overnight en blijven deze actief tot SL of TP wordt gehit. Wél denken we om voor het weekend de meeste posities te sluiten.
In enkele gevallen kunnen posities mogelijk tussendoor handmatig worden gesloten.
Van deze Stop en/of Sluit signalen krijgt u een extra e-mail en/of worden desgewenst per WhatsApp verstuurd.

Wat krijgt u van Indextrade en hoe werkt het?

Iedere avond nabeurs wordt de voorbije sessie geëvalueerd en berekenen een koersprojectie voor de volgende dagen.
S ’morgens worden deze dan aan het Aziatisch/Australisch koersverloop getoetst.
Enkel ingeval wijziging ontvangen abonnees de nieuwe handelssignalen per e-mail, anders blijven de lopende posities en inliggende orders onveranderd.
In deze e-mail geven wij aan wanneer en hoe we in de markt stappen en/of verdere actie(s) ondernemen.

U voert zelf de signalen in bij uw CFD broker en u bent klaar.
Kies voor een broker waar ook overnight de koers verder noteert, zodat je posities altijd meedraaien.
De rest van de dag heeft u er geen omkijken meer naar, tenzij tijdens de handelsdag actie dient ondernomen.
Dit kost amper 5 minuten van uw tijd.
U kunt de orders ook invoeren wanneer u onderweg bent of tijdens een vrij moment gedurende de dag.
U handelt met 1 contract mits wij anders aangeven in de mail.

In eerste instantie staan deze fondsen op monitor:


Deze lijst is niet limitatief en kan tijdens verloop worden aangepast

Abonnee worden: Schrijf in via deze link

De Tradingroom en andere activiteiten blijven onveranderd doorgaan.

 

(*) HFT: High Frequency Trading

www.Indextrade.nl    info@indextrade.nl    Disclaimer.