... Indextrade-Vantage Portfolio - Promotie aanbod

Beste Indextraders,

Vooreerst, hartelijk dank voor de vele reacties die wij mochten ontvangen.
De diverse vragen individueel beantwoorden zou zeer tijdrovend worden en gebruiken we beter om te traden.
Daarom behandel ik de meeste van deze vragen via deze mail.

Op algemene vraag of van het Vantage-systeem een backtest bestaat is het antwoord: Nee, om de eenvoudige reden dat een backtest weinig-of-geen toegevoegde waarde heeft en 'nooit' de werkelijkheid weergeeft.
Echter is wel de test periode resultaten overzicht op de ‘Resultaten’ pagina van de website bijgehouden en kun je bekijken via deze link.

Hoe het werkt heb ik in de vorige mail uitgelegd en denk wel dat iedereen dat heeft begrepen.
Echter, wat betreft de inleg daar denk ik aan +/- €2500 omdat je dan een beter vangnet heb om mee te beginnen.
Waar je steeds op moet letten is dat je niet méér dan 2 à 5% van je marge reserve per positie inneemt.
D.w.z. dat in het voorbeeld van €2500 aan inleg, je maximaal €125 per positie opent.
Dus indien 1 CFD €250 aan marge vereist dan neem je slechts een positie van 0,40 CFD’s.
Heb je daarentegen slechts €1000 aan inleg, dan mag je positie niet groter zijn dan €50 en dus je aantal 0,10 CFD’s.
Anderzijds, indien 1 CFD €25 aan marge vereist dan neem je slechts 4 CFD’s, zo blijft je onder het max van 5% per positie.
Voor Forex als EURUSD, GBPUSD, #USDX, Bund, e.d. of Commodities als Goud, Zilver, Olie, e.d. kan je best in stappen van 0,01 of 10K CFD’s handelen.
Bovendien mag je totaal aan posities en dus je totale marge benutting niet meer dan 20% bedragen en moet je rekening houden met reeds bestaande posities!
Dat betekent dat, behoudens tijdelijke uitzondering, je gemiddeld met maximaal 4 verschillende fondsen in de markt kunt/mag zitten.
Om u vertrouwd te maken met deze handel raden wij u aan dit eerst uit te proberen op een Demo platform alvorens Live te gaan handelen!
Mocht je voor bepaalde gevallen niet zeker zijn kun je altijd bijkomende info vragen via de chat of mail.

Omdat de meeste brokers eigen marge vereisten hanteren kun je daar geen algemene regel voor stellen en dien je steeds je margin reserves in de gaten te houden!

Indextrade reikt alléén de signalen aan. Er is geen verplichting om eender welke positie te openen/sluiten, daarin bent u volledig vrij.
Naarmate het portfolio groeit en dus onze reserves toenemen kunnen we procentueel onze posities gaan vergroten, echter steeds met een absoluut maximum van 20% aan totale margin benutting.
Indien gewenst kunnen we bij aanvang samen een grafiekje opstellen met de diverse margin vereisten en bijbehorend max aantal CFD’s.

Hiermee zijn de meeste vragen beantwoord.  Mocht e.e.a. nog niet duidelijk zijn hoor ik het graag.

Overtuigt dat het Indextrade-Vantage-Systeem een ideale oplossing is om rustig te kunnen handelen op een tumultueus onberekenbare beurs en toch mooie resultaten boeken, doen we deze maand een ‘promotie aanbod’!

Voor ieder die zich deze week aanmeldt, kan tot eind september ‘gratis’ meedoen en kijken of deze werkwijze voor hem/haar past.
U beslist pas eind september of u verder wilt gaan en geniet tot dan nog van de ‘tijdelijke 20% korting’ op het jaar abonnement.
Dus indien u na eind september verder wilt met Indextrade, betaald u voor een jaar abo van 01-okt-2019 t/m 31-dec-2020, dat zijn 14 maand (inclusief tijdelijke korting van 20%) slechts €825 – 20% = €660.  Of u kiest voor het maandabonnement ad €98 per maand.
Bovendien genieten abonnees, zonder bijkomende kosten, van alle extra’s die tijdens het jaar worden toegevoegd.

Abonnee worden: Schrijf-in via deze link

De Tradingroom en andere activiteiten blijven onveranderd doorgaan.
Actieve leden krijgen, zonder bijkomende kosten, automatisch toegang tot dit systeem.

www.Indextrade.nl    info@indextrade.nl    Disclaimer.