... Nieuwsbrief - Indextrade-Vantage-Systeem Update

Nieuwsbrief wk 52-19

In onze vorige nieuwsbrief, begin deze maand en dus vóór het VS/China principe akkoord en Brexit uitslag, gingen we ervan uit tegen het jaareind onze inleg mogelijk te hebben verdubbeld.  Echter, mede door een positieve wending op geopolitiek vlak in de verwachtingen en op “H O O P” gebaseerd sentiment beslisten de beurzen een andere koers te gaan varen.  Helaas, gebeurde veelal de ommekeer tijdens de nacht en waren daarop niet voorzien.  Deze tegenvaller heeft ons wederom aangezet verder te werken aan een verfijning van het systeem en tevens soortgelijke fenomenen in aanmerking te nemen bij het berekenen van toekomstige Koers Doelen.

Dankzij de verzamelde gegevens binnen onze A.I. module hebben we van beide lang-weekend pauzes gebruik gemaakt onze algoritmes hiermee aan te passen, zodat we weer een stap dichterbij de BB’s geraken en zó sneller kunnen reageren waar nodig.

In de eerste weken van het nieuwe jaar gaan we streven naar het weer boven water raken om dan voluit voor de inleg verdubbeling te gaan.

"Vantage" , dat blijft vooruit kijken!
Dat gaan we met dit systeem bereiken en hebben alle vertrouwen op termijn fantastische resultaten te boeken.

Vriendelijk groet,
www.Indextrade.nl    info@indextrade.nl    Disclaimer.